След дългите празнични дни, отпочинали и заредени с положителни емоции,

...
След дългите празнични дни, отпочинали и заредени с положителни емоции,
Коментари Харесай

3 причини за по-смели планове тази година

След дългите празнични дни, отпочинали и заредени с позитивни страсти, е време да погледнем съществено на нашите нови проекти за тази година. Ако има нещо, което сигурно научихме от предизвикателната за всички нас 2020 година, е да не отлагаме значимите решения за по-късно. Понякога, с цел да ги осъществяваме, имаме потребност и от малко поддръжка.

Необходимо е да намерим финансово решение, което да отговори на нашите потребности бързо и в точния миг.

Сега можем да се възползваме от експресно банково кредитиране, с което бързо да осъществяваме всички свои проекти – от дребните до огромните. С кредитна стратегия „ Сега “ на Пощенска банка можем да получим експресен потребителски заем, авансово утвърждение за жилищен заем или да ни бъде издадена нова дебитна или кредитна карта за минути. Ето и кои три аргументи изискват по-смели решения тази година и бързи дейности:

МИСИЯ „ НОВ ДОМ “
Покупката на нов дом или ремонта на остарелия също са измежду аргументите, които изискват положително обмисляне. Покупката e обвързвана с доста въпроси – какъв брой готово жилище желаеме – „ на зелено “, в недодялан градеж, необзаведено или напълно обзаведено, кой е най-подходящият квартал, какъв брой огромно жилище ни би трябвало, с какво ревю би трябвало да е балконът и каква да е гледката от него, както и може би най-важният - кой ще бъде нашият финансов сътрудник.

Това е дълготрайна инвестиция и отговорите на всички тези въпроси са значими. С стратегия „ Сега “ предварителното утвърждение за при най-малък размер от 60 000 лева и експресна пазарна оценка на парцела идва до 8 работни часа. В профилираните на банката ще можем да получим експертна консултация и оферта по отношение на нашите потребности и условия.

За по-дребните ремонтни действия – ободряване на банята, нов диван за хола и цветни завеси за кухнята, можем да се възползваме от потребителски заем или да използваме кредитната си карта. Имаме опция да получим настрана или към всеки потребителски или жилищен заем нова дебитна карта в границите на 15 минути и нова до 1 час.

МИСИЯ „ ЩАСТИЕ “
Когато планираме своето персонално благополучие, всичко зависи само от нашето въображение. Ако 2021 стартира с мисъл за огромна и значима покупка, за дълго отлаган ремонт или ново начинание, не би трябвало да се съмняваме, че можем да го реализираме. Всяко предпочитание си заслужава усилието.

Дори да се окаже, че фантазията надвишава финансовите ни благоприятни условия, решение има, и то е по-бързо, в сравнение с сме очаквали. Говорим за експресния потребителски заем от Пощенска банка.

Чрез опцията за експресно разглеждане можем да заявим и получим от 5 000 до 50 000 лв. единствено до 3 работни часа. В допълнение получаваме и пакетна стратегия за сложно банково обслужване, която ще ни обезпечи преференциални условия за банкови артикули и услуги, застраховка „ Защита на заплащанията “, както и гратис интернет банкиране.

Ако работите на трудов контракт, можете да кандидатствате по кредитна стратегия „ Сега “ в най-удобния за вас офис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за стратегия „ Сега “ има и на уеб страницата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР