След дългите години опити, Ками успя да спечели кариера, успехи,

...
След дългите години опити, Ками успя да спечели кариера, успехи,
Коментари Харесай

Камелия по-щастлива от всякога

След дългите години опити, Ками съумя да завоюва кариера, триумфи, а към този момент и огромно фамилно благополучие. Тя прекара доста години дружно с обичания Цветин.

Освен че специалността й е доста изискваща от персоналното време, предизвизвикателство за всяка двойка са участията й, почитателите и неприличните оферти, само че те съумяха. 

А в този момент след доста дълго очакване, с изключение на двамата, съумяха да си имат и детенце, с използването на сурогатн амайка, двойката се снабди със наследник. Неговото име е Баян, а редките фотоси на майката и таткото с бебето демонстрират какъв брой са щастливи всички.

Знаем, че детето е записано с татко Цветин, а Камелия като негова брачна половинка стана неотдавна публично негова майка, въпреки детето да е родено от друга биологична майка, украинска бежанка, където това е позволено. Смята се, че с изключение на сума за раждането, дамата ще получава и ежемесечна прехрана за себе си до момента в който детето й сатне пълнолетно, по този начин Камелия и Цветин си подсигуряват спокойствието, към този момент в нашата страна сурогатното майчинство е неразрешено по закон.

И в този момент справедливо Ками се любува на спокойните си дни, с последната си фотография в мрежите тя театралничи с чаша вино и изглеждаща доста по-млада от нейните 52-години, почитателите не стопират да я поддържат за всичко.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР