След дълги години в затвора Савко Калата срещна любовта и

...
След дълги години в затвора Савко Калата срещна любовта и
Коментари Харесай

Легендарният касоразбивач Савко Калата: Навремето всички работеха, аз крадях. Сега всички крадат, аз работя

След дълги години в пандиза Савко Калата срещна любовта и се промени. Сега издава биографията си " Да оцелееш в пъкъла ", споделя Нова тв. 

За него следователите споделят: Чистокръвен вълк! 

" Преди години всички работиха, аз вървях да извършвам кражба. Сега всички крадат, аз работя.

Не желая да се връщам към предишното. Касоразбивач е легенда - отворих някоя друга касичка. Тогава пандизите бяха същински, само че и нарушителите бяха същински. Сега пандизите са цялостни с кокошари. Истинските нарушители са си на открито. 

Сега са подготвени за едно празно заричане да се продадат или предадат. Тогава имаше хора, които лежаха, без да издават останалите. Сега един издава всичките. 

Ние крадците бяхме с щанги и ключове. Сега са с бели якички, костюмчета и с химикалче. Не се споделя крадене, а асимилиране на средства. Както споделят, рано се родихме. И аз рано се родих. Сега трябваше да съм с якичка и да работя с химикалката. Престъпната му биография стартира на 10 като пионерче. Чупи витрината на морското казино в Созопол. Приятелите му пълнят джобовете си с бонбони, а той отива до касата и запобва да прибира монети в пазвата си. 

На другия ден го издават и той е осъден от татко си - капитан на транспортен съд със недопечен темперамент. 

„ Аз не стъпвах на земята, до полицията бях на върху на ботушите на татко ми. Той ме питаше: На кого приличаш подобен? а аз кавах: На тебе, тате! Ние се надбягвахме със системата, това е просто адреналин. "

Така натрупва 35 години по пандизите.

Но папада на най-хубавия надзорник: Съпругата си!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР