След дълги години на пълно мълчание, Blizzard разкри нова игра

...
След дълги години на пълно мълчание, Blizzard разкри нова игра
Коментари Харесай

Diablo 4ще включва над 100 селища

След дълги години на цялостно безмълвие, Blizzard разкри нова игра от емблематичната си поредност Diablo. И въпреки премиерата на играта да си е много надалеч, то от студиото показаха предостатъчно доста информация за Diablo IV. Хората от студиото бяха благосклонни да разкрият пред медиите, съществени неща, свързани със заглавието. Последното сходно разобличаване идва от Wccftech и креативният шеф на Diablo IV Себастиен Степиен, който приказва пред изданието по време на отминалия BlizzCon 2019. От думите му разбираме, че играта ще предложи по-реална и по-мрачна история, в сравнение с предходната игра от сериите, Diablo III, като ще е по-близо до настроението и тематиките в първите две игри. Освен това, играта ще включва над 100 села, които свободно да изследвате.

Ако сте почитател на Diablo, цялото това изсипване на информация за игра, която е години надалеч от появяването си, евентуално ви нервира, само че няма какво да се направи и ще би трябвало да почакате.

За последно разбрахме, че новия Diablo, без значение от това, че ще разрешава да се играе соло от край до край, ще изисква непрекъсната мрежова съгласуваност. Аргументацията за това е големия жив свят и потребността от онлайн съставни елементи. Diablo IV ще показа един голям свят с голям брой тъмници, в които да изгубите времето си, пет огромни региона, в които ще може да преминавате без спиране и пет огромни класа, като вашия воин ще може да бъде персонализиран и променян напълно съгласно вашите желания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР