След дълги години чакане, Audi най-накрая представи конкуренция на Maybach

...
След дълги години чакане, Audi най-накрая представи конкуренция на Maybach
Коментари Харесай

Audi най-накрая представи конкуренция на Maybach S-Klasse

След дълги години очакване, Audi най-сетне показа конкуренция на Maybach S-Klasse. Новото A8L Horch дебютира в Китай през миналата нощ и демонстрира най-луксозния модел, който в миналото сме виждали от немската марка.

 Запознайте се с най-луксозното Audi правено в миналото - 2

За да стане допустимо това, инженерите на Audi са взели A8 дълга база и в допълнение са я удължили със 130мм. Моделът е основан на фейслифта на А8 и на процедура ни демонстрира по какъв начин ще наподобява общоприетата версия на лимузината, която скоро ще бъде показана.

 Запознайте се с най-луксозното Audi правено в миналото - 3

Типично за първокласните модели, A8L Horch е покрита с хром върху предната решетка, отворите на бронята, лайстните на вратите, огледалата, праговете и задната ризница. Джантите също са полирани в размер от 20 цола и припомнят на тези при Maybach.Върху предните калници, джантите, колонката на задните порти и багажника пък откриваме надписи Horch, показващи, че това не е нормално А8.

 Запознайте се с най-луксозното Audi правено в миналото - 4

Интериорът също е претърпял много промени, като по-голямата част от тях са за пасажерите в задната част. Те получават две големи кресла с разграничителна подпора сред тях. Увеличено е и пространството за краката на пасажерите, а разнообразни конфигурации за цветове и материали на салона могат да бъдат избирани от клиентите. Отново можем да открием логото Horch на разнообразни места, като да вземем за пример върху възглавничките върху седалките. Различни екстри като затопляне, обдухване и масаж на задните седалки са налични общоприетоо за модела.

 Запознайте се с най-луксозното Audi правено в миналото - 5

В предната част можем да открием някои промени, основно при седалките и корите на вратите, които не престават същия дизайн от задната част. На пръв взор останалата настройка наподобява същата като при общоприетото А8 с три екрана и разнообразни системи за сигурност.

 Запознайте се с най-луксозното Audi правено в миналото - 6

Под капака на показаната в Китай версия ще работи 3.0-литров бензинов V6 с 340 конски сили и задвижване на четирите колела, само че това най-вероятно ще се промени, в случай че моделът доближи до Европа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР