След дълги дебати и много критики към финансовият министър Асен

...
След дълги дебати и много критики към финансовият министър Асен
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Бюджетът - приет, Атанасова - потенциален конституционен съдия

След дълги диспути и доста рецензии към финансовият министър Асен Василев, държавният бюджет за 2024 г. бе признат дефинитивно през днешния ден.

Студент умъртви 14 души в Каролския университет в Прага, Чехия. Десетки са ранени, девет от тях - в тежко положение.

Десислава Атанасова, " правно острие " на ГЕРБ през последните 15 години, може да се окаже тяхната номинация за парламентарен арбитър - от квотата на Народното събрание.

ФИФА и УЕФА са нарушили разпоредбите на Европейски Съюз за конкуренцията с опита си да блокират основаването на футболна Суперлига, реши през днешния ден Съда на Европейския съюз.

Бившата съветска журналистка Екатерина Дунцова стартира рискова битка - като се кандидатира против Владимир Путин на идните президентски избори в Русия. Дунцова е срещу войната в Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР