След дългата почивка и многобройните изходящи и входящи трансфери, ние

...
След дългата почивка и многобройните изходящи и входящи трансфери, ние
Коментари Харесай

Неизвестните преди подновяването на Първа лига

След дългата отмора и многочислените изходящи и входящи прехвърляния, ние залагаме твърдо на грандовете в първия кръг от втория полусезон - Лудогорец / Славия(Д)/, ЦСКА/Верея (Г)/ и Левски /Ботев (Д)/. Лудогорец е спечелил последните 6 мача против този противник, има вкарани приблизително по 3 гола в тези мачове и е позволил една единствена загуба през далечната 2012 година ЦСКА - Верея имат равни индикатори в директните дуели - по една победа за всеки и едно тъждество, само че ние даваме преимущество на "червените " заради множеството кадрови и финансови проблеми при Верея. Тимът беше изоставен от много основни играчи и от старши-треньора Илиан Илиев. Левски имат много освежен тим и цялостна доминация в домакинските си мачове на "канарите ", които не бяха доста безапелационни в контролите.

Черно Море и Берое е непредсказуем мач и не го предлагаме на мениджърите за избор на играчи от тези тимове.

Нападатели:

източник: LAP.bg, Иван Иванов

Клаудиу Кешеру е разумният избор за върха на офанзивата на Лудогорец, на база на неговите 4 гола в последните четири мача против Славия, фактът че ще пропусне мачовете с Милан от Лига Европа заради наказване и афинитета на Димитър Димитров към ротации в тима. Румънецът е водещ голмайстор за тима си и втори измежду всички стрелци в ППФЛ, с доста добра успеваемост 10 гола в 16 мача.

Фернандо Каранга и Станислав Костов за другите ни любимци за идния кръг. Да, Каранга е най-скъпият състезател в играта, само че постоянно наподобява сигурен избор, който може да ти донесе доста точки. В идващия мач ЦСКА гостува на разтърсения и цялостен с проблеми Верея. ЦСКА е с най-силното нахлуване в лигата / 47 г /2.3 на мач/ и успеха ни се коства безпроблемна. Продажбата на Мапуку, слабата форма на Буш и към момента неподготвения за публични мачове Ривалдиньо, вършат Станислав Костов първия избиор на Делио Роси за нападението на Левски. Костов вкара 4 гола за Левски в предсезонната подготовка и започва цели 5 мача като титуляр / Буш започва 2 /. "Сините " са спечелили последните 18 домашен мача против Ботев и са вкарали приблизително по 3.2 гола в тях.

Десподов/ Алберг, Прохазка, Мисиджан и Шопов оформят халфовата ни линия.

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Десподов е в блестяща форма и построи страховит тандем с Каранга, тъй че имам всички учредения да заложим на него, също така записа най-вече изиграни минути за "червените " в контролите. Новият холандски плеймейкър на ЦСКА Роланд Алберг е взел участие в изработването на най-вече голове и е втори по игрови минути по време на подготовката Дваматаса измежду играчи на "червените " стартирали в съвсем всички зимни контроли и наподобяват сигурната двойка зад Каранга. Роман Прохазка се изправя против обичания си тим за игра в Първа лига - 5 гола в последните 6 мача против Ботев. Той е добър вид за по - евтина алтернатива в средата. Мисиджан наподобява в сигурните 11 на Димитър Димитров, обеляза 3 гола в последните мачове против Славия и демонстрира супер форма в контролите.

Васил Шопов е изненадващото ни предложение. След раздялата с Будинов, Шопов става главният състезател на Дунав, върху който тима ще гради играта си. Вкара 3 гола в контролите и постоянно е употребен даже на върха на атката. Дунав играе против търсещия първа победа Витоша (отборът с най-слаба отбрана в лигата - 44 позволени гола/ 2.2 приблизително на мач).

Левски, ЦСКА, Лудогорец и Берое имат най-големи шансове за чиста мрежа в идния кръг! Това са четирите тима с най-вече чисти мрежи през първата половина от шампионата и ни си коства,че ще продължат тази наклонност. Чорбаджийски ще се завърне в титулярните 11 / в партньорство с Будуров/ за ЦСКА откакто е в топ 3 по записани минути за целия тим през зимната подготовката. Холмар Ейолфсон е по-евтиното предложение от съперниците си на тези позиции и може да ви спести пари от трансферния бюджет. Пластун, Моци, Сисиньо и Лукас Саша наподобяват като четворката в отбраната на Лудогорец, като Моци извършва всички дузпи на тима и това може да ти донесе спомагателни точки.

Педро Еуженио е нашият "бонус " в играта. Един от най-резултатните играчи на Берое / 8 гола и 1 асистенция/ е вписан на позиция "защитник " в играта и мощно предлагаме да попадне в твоята селекция!

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Божидар Митрев е с 15 чисти мрежи от 19 мача и стои безапелационно под рамката на вратата. Ренан стартира титуляр в 4 от 5-те мача в предсезонната подготовка, което красноречиво демонстрира, че той ще е първият избор за Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР