След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят, в

...
След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят, в
Коментари Харесай

СкандаУ със специално шоу в Парк център Юнак през юли

След дългата пауза на музикалните подиуми по целия свят, в Парк център “Юнак ”, София започва поредност от дълго чакани летни концерти. Те ще се състоят при прецизно съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, свързани с отдалеченост сред хората и стерилизация.
Любимците на цяла България СкандаУ дружно със своя бенд ще раздрусат сцената на Парк център “Юнак ”  на 24 юли 2020   от 19 часа с напълно хитов репертоар и ще основат една в действителност незабравима вечер! Специални посетители на събитието ще бъдат DuliMati.
Тото и Лъчо са едни от най-успешните български реализатори сега, носители са на голям брой награди, и имат голяма почитател маса! През 2019 година те препълниха Арена Армеец, изнесоха концерти в Съединени американски щати, Канада и Европа, а през есента „ СкандаУ Хайвера тур ” събра техни фенове във всички най-големи зали в пет града в страната. 2020 година е специфична за СкандаУ, защото честват и своята 10-годишнина на сцена!
Призоваваме всички почитатели да побързат с авансово закупуване на своите билети, защото потенциалът на Парк център “Юнак ” ще бъде стеснен, според Заповед № РД-01-277/26.05.2020 година на Министерството на здравеопазването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР