След дълга пауза от около два месеца, клубният футбол на

...
След дълга пауза от около два месеца, клубният футбол на
Коментари Харесай

Клубният футбол на най-високо ниво се завръща с топ коефициенти от efbet

След дълга пауза от към два месеца, клубният футбол на най-високо равнище се завръща! След като българската лига започва още през юли месец, при започване на август се възобновяват и борбите в най-популярните футболни шампионати на планетата.

Причината за ранния старт, несъмнено, е идното Световно състезание по футбол, което ще се организира за първи път през зимата. Много от клубовете не са удовлетворени от този факт, само че почитателите на футбола и спортните залози сигурно са, защото още от първата седмица на август ще могат да се любуват на най-оспорваните мачове всяка седмица в идващите няколко месеца.

Еfbet лига открива август с няколко забавни дербита

След няколко анулирани мача в последните 2 седмици, Левски още веднъж излиза на българския фронт, като в неделя вечер ще се изправи против Пирин (Благоевград). Двубоят ще е тъкмо 69 часа след края на срещата сред „ сините “ и Хамрун в Малта, като борбата е на стадион " Георги Аспарухов ". Левски е сериозен любимец в срещата с 1.25* коефициент, до момента в който триумф за „ орлетата “ е оценен на 14.00* от efbet.

В друга забавна среща в събота вечер, ЦСКА 1948 може да излезе отпред на efbet лига, в случай че завоюва семейството си на Ботев (Враца). Триумф за " алените " е оценен на 1.50*.

След всеки кръг efbet предлага страхотна, в която взе участие всеки клиент, добавил най-малко един мач от родния шампионт в права колонка.

Висшата лига се завръща с топ коефициенти за топ тимовете

В петък вечер започва сезонът в британската Висша лига с борбата Кристъл Палас - Арсенал (коефициент все още за " артилеристите " е 1.86*). В събота пък Ливърпул гостува на Фулъм, до момента в който Челси ще се изправи против Евертън на " Гудисън Парк ".

Шампионът Манчестър Сити има най-тежка задача от самобитния топ 6 на Англия, като гостува в Лондон на Уест Хям. Въпреки тежкия противник, " жителите " са считани за безспорен любимец, като победа за първенците от предишния сезон е оценена на 1.39*.

Първият европейски трофей също ще се разиграе при започване на август

Докато най-интересните шампионати в Европа се завръщат в първите два уикенда на август, то на 10-ти този месец, ще се разиграе и първият европейски трофей за сезона. Победителят в Шампионска лига - Реал Мадрид, ще се опита да запише " златен европейски дубъл ", печелейки Суперкупата на Европа. Съперник на Бензема и компания във финала е първенецът в Лига Европа - Айнтрахт Франкфурт.

Победа за Реал Мадрид все още е оценена на 1.52*, до момента в който такава за „ орлите “ – 6.20*. Равенството е със ставка 4.50*, а другите топ коефициенти може да видите на efbet.com.

Бонусите са значими!

efbet продължава акцията си с доста
бонуси и предложения за своите лоялни и нови клиенти. Компанията удължи периода на промоцията си за 50 лв. без депозит за казино (800 бонуса на инцидентен принцип всеки ден) и за спорт (200 бонуса на инцидентен принцип всеки ден) до края на август.

Също по този начин букмейкърът продължава с извънредните с

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР