След дълга пауза един от най-талантливите ни изпълнители – Георги

...
След дълга пауза един от най-талантливите ни изпълнители – Георги
Коментари Харесай

Трагедия. Буквално изчезва пред очите ни. Катастрофална болест покоси Георги Христов

След дълга пауза един от най-талантливите ни реализатори – Георги Христов, се завърна на огромната сцена, само че с изключение на с изключителния си глас той втрещи публиката и с типа си. В последно време артистът е измършавял фрапантно, а смущаващата му визия на часа предизвика почитателите му да попитат дали не е изпаднал в прекаленост с диетите и към този момент не страда от анорексия. Христов постоянно е поддържал физиката си в топформа, само че в последно време е минал здравословните граници и е почнал да гасне като восъчна свещ, считат феновете му.

„ Краката му са тънки като солети, лицето му е вдлъбнато и изпито. Поне гласът му си е все по този начин популярен “, пишат в обществените мрежи почитатели на естрадната легенда. Ако измежду мъжете в гилдията Лили Иванова има аналог по воля, то това е точно Георги Христов. Също като примата той от десетилетия съблюдава спартански хранителни режими, брои всяка калория и се подлага на свиреп диети, с цел да харесва облика си в огледалото и да може да носи шикозните си и юношески тоалети. Явно обаче е изгубил визия за действителността, както се случва с доста от хората, страдащи от хранителни разстройства, като булимия и анорексия. Освен това към този момент не бил толкоз чевръст и витален на сцената, допълват почитатели, които са го гледали на концерти през това лято, защото нямал задоволително сила поради оскъдното си хранене.

През последните 5 години изпълнителят на „ Черно и бяло “ разви и друга фикс идея. Той е захласнат от мощния загар и умерено към този момент може да мине за цветнокож. Христов пощръклял по концепцията да наподобява на мулат и търсел всевъзможни способи за потъмняване на кожата. Резултатът в никакъв случай не го удовлетворявал и Жоро към този момент напомнял на ранния Майкъл Джексън. Визията си той постигнал с ежедневни слънчеви бани в морската си вила в Гърция. Тъй като обаче плажуването не било задоволително, с цел да се реализира подобен изумителен резултат, артистът прибягвал и до други средства. Освен нечувано скъпи смазки, които ускорявали отделянето на меланин – веществото, което задейства тена, Христов конфигурирал в софийския си дом и солариум. Понеже звездеел и му било под равнището да посещава подобен в някой първокласен салон за хубост, си купил персонална машина, която да употребява, щом си пожелае.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР