След CR-V и HR-V, сега от Honda са готови да

...
След CR-V и HR-V, сега от Honda са готови да
Коментари Харесай

Honda ще представи още един „джип“ в Европа

След CR-V и HR-V, в този момент от Honda са подготвени да прибавят още един SUV към своята гама в Европа. Новината бе публично доказана от японската компания, която разкри, че нов модел с означението ZR-V ще се причисли към актуалното портфолио на марката до края на годината, последвано от пазарен дебют при започване на идната година.
`Honda ще

За страдание от Honda не споделят изключително доста за новия модел. Единственото, което знаем все още е, че той ще се задвижва от хибриден бензинов мотор, което е част от тактиката на марката за идващите години. Вероятно ZR-V ще употребява технология, сходна на тази при новото HR-V за което ви разказахме скоро. Тя комбинира 1.5-литров бензинов мотор със CVT трансмисия и два електромотора.
`Honda ще

От Honda не споделят никакви фотоси на новото ZR-V, само че единствено преди няколко дни в Китай бе показан модел със същото обозначение, който пък от своя страна е еднакъв с HR-V за американския пазар. Има огромна възможност моделът, който ще се продава в Европа да наподобява точно по този метод.
`Honda ще

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР