След четириседмичен процес в Кралския съд на Манчестър, двамата обвинени

...
След четириседмичен процес в Кралския съд на Манчестър, двамата обвинени
Коментари Харесай

Съдебна присъда на Brianna Ghey – най-нова: Майката няма да прости на убийците като „изкривени“ тийнейджъри, виновни за убийство

След четириседмичен развой в Кралския съд на Манчестър, двамата упрекнати младежи, разпознати единствено като момиче X и момче Y, и двамата в този момент на 16, само че по това време 15 години, бяха наказани за ликвидиране в сряда и в този момент са изправени пред наложителни доживотни присъди затвор. „ грам скрупули на съвестта “ и затова тя е изгубила всякаква благосклонност, която преди е изпитвала към тях.

Също по този начин отвън съда, детектив Главен надзорник Майк Еванс, началник на престъпния отдел в полицията на Чешър, разказа младите убийци като „ двама доста изкривени човеци “, които са имали „ жадност за ликвидиране “.

Процесът разбра, че двойката имала обаяние от принуждение, изтезания и убийства и са възнамерявали убийството на Бриана в продължение на седмици, в детайли разказано в ръкописен проект за ликвидиране и телефон известия, открити от детективи.

Препоръчано

Показване на последната актуализация...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР