След четиримесечна работа Левски-Лукойл започва да играе все по-добре, заяви

...
След четиримесечна работа Левски-Лукойл започва да играе все по-добре, заяви
Коментари Харесай

Тити Папазов: Левски-Лукойл с всеки един мач играе по-добре


След четиримесечна работа Левски-Лукойл стартира да играе все по-добре, съобщи треньорът на "сините" Константин Папазов след триумфа над Рилски състезател в Самоков. Отборът на Папазов завоюва първото посещение със 76:73.

Левски-Лукойл поведе с 2-1 в полуфиналната серия и може да си подсигурява място във финала при нов триумф на следващия ден в Самоков. „ Двата тима еднообразно заслужаваха успеха. Във всички случаи решаваща се оказва всяка неверна топка. Но ние във втори следващ мач съумяваме на стремежа и неповторимата сила при започване на тима на Самоков, за което би трябвало да им свалим шапки. Миналият мач се върнахме от 28:15, а през днешния ден се върнахме от 19:4. При тази разлика бях спокоен и им споделих, че сме работили в продължение на четири месеца дружно и всеки мач играем все по-добре. Баскетболът се промени доста. Ние можем да изравним в последната минута и да спечелим. За баскетболната аудитория и за хората в залата това беше един прелестен мач, тъй като смисълът на спорта, е да има страст и конспирация. Благодарих на моите играчи за отношението, което имаха през днешния ден. Във всички случаи идващият мач в Самоков ще бъде по-лесен за нас, от този, в случай че би трябвало да отидем в София. ”

Треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров разяснява: „ Започнахме добре, само че третата част беше неприятна и това бе главното в мача, което ни повлия. Направихме доста механически неточности и имаше някои моменти, които повлияха на мача. Трябва да се възстановим, имаме идващ мач. Нищо не е свършило. Пропиляхме разлика от 15 точки, направихме доста неточности, главно в транзиция и отбрана, и им позволихме да се върнат в мача ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР