След четири месеца тупане на топката, най-накрая ОбС прие бюджета

...
След четири месеца тупане на топката, най-накрая ОбС прие бюджета
Коментари Харесай

БСП-Варна: Новата политическа коалиция, ПП-ДБ + ГЕРБ, е факт!

След четири месеца туптене на топката, най-сетне Общински съвет одобри бюджета на град Варна. Но от през днешния ден, с изключение на нов бюджет, варненци се снабдиха и с нова политическа коалиция в Общинския съвет - ПП-ДБ + ГЕРБ.
ЧЕСТИТО!
Ние, групата на " Българска социалистическа партия за България ", се въздържахме в зала. Гласуването на бюджета е най-сериозният метод да изразиш политическа позиция в границите на Общинския съвет. През последните четири месеца, неведнъж подадохме ръка на кмета Благомир Коцев, като по този метод показахме желанието си да споделим отговорността за ръководството на града, с цел да можем да променим модела дружно. Припомням, че ние бяхме и единствената партия, която го поддържа сред двата тура на изборите през октомври 2023 година В последна сметка, по време на предизборната акция, всички искахме ново ръководство в града си. Какво се оказа в реалност - варненци избраха господин Коцев в желанието си да трансформират града си, само че в последна сметка наподобява ще получат още четири години от същото..
Ние от Българска социалистическа партия няма да участваме в сходна замяна на вота на варненци! Оставаме правилни на своите гласоподаватели!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР