След четири дълги години високосният ден най-накрая е тук, както

...
След четири дълги години високосният ден най-накрая е тук, както
Коментари Харесай

Имате само един ден, за да пазарувате от тези високосни оферти и разпродажби

След четири дълги години високосният ден най-сетне е тук, както и неговите предложения. За да отпразнувате празника, можете да спестите, до момента в който пазарувате във всички категории, в това число дом, хубост, облекло и други Много търговци на дребно оферират тези разпродажби през днешния ден единствено за обичаните ви артикули като обувки, продукти за хубост и даже ваканции.

За да ви помогнем да се възползвате оптимално от днешните извънредни разпродажби, събрахме най-хубавите предложения за високосен ден във всички категории, за които считаме, че би трябвало да знаете.

Ето най-хубавите разпродажби във високосния ден, за които считаме, че би трябвало да знаете. Важно е да запомните, че не всеки продукт от марка ще бъде понижен, както е разказано по-долу.

: До $129 от $2000 и нагоре с код LEAP129, $229 $3500 и нагоре с код LEAP229, $429 $5500 и нагоре с код LEAP429 и $629 отстъпка за поръчки от $7500 и нагоре с код LEAP629: До 50% отстъпка за комплекти багаж и чанти до 4 март: До 29% о...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР