След часове на истерия по бензиностанциите заради очаквано повишение на

...
След часове на истерия по бензиностанциите заради очаквано повишение на
Коментари Харесай

Киро, който проспа истерията по бензиностанциите, се събуди и обяви: Това е хибридна лъжа !


След часове на нервност по бензиностанциите поради предстоящо покачване на цените на горивата, двамата първи мъже в страната най-накрая дадоха индикации за себе си към среднощ.

Премиерът Кирил Петков разгласява арт изображение на човек зад бюро, разпространяващ сигнал с дълъг нос и написа буквално:

„ Без никаква причина сега се всява суматоха за горивата! Един танкер разтовари през днешния ден, чакат се още два танкера за разтоварване в Лукойл. Гориво има и няма никакъв късмет да спре или да свърши! “, успокои той, макар че слуховете не са за привършване на количества, а за повишение на цените им.

Утре той ще призове Комисия за защита на конкуренцията да извърши инспекция кой и по какъв начин спекулира с цените.

„ Другата *хибридна неистина е, че сме щели да изпратим бойци в Украйна. Поредната подправена вест! Колкото и хибридни неистини да се разпространят, казусът им е, че остават неистини, а на лъжата краката са къси! “, написа той.

На фона на опашките, мълчанието на президента Румен Радев пък се оправда с новината, че той в това време е бил на кино.

„ Поздравления за креативния колектив и за прелестните артисти, които направиха кино лентата „ Ботев “ вероятен. Моите откровени самопризнания на всички близо 2000 донори, които станаха съпричастни с тази идея “, написа той в профила си във Facebook.

„ Благодаря, че тъкмо в навечерието на Освобождението на България от османско иго, точно този филм потегля по нашите кино салони. Защото Ботев е надалеч отвън и над всичко материално. За нас, българите, Ботев е концепция, гений и безстрашие, родолюбие и безрезервност, всеотдайност и жар, достолепие и неотстъпчивост. Ботев е самата независимост “, добавя президентът.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР