След бягството си от затвора Пелов и Колев се настанили

...
След бягството си от затвора Пелов и Колев се настанили
Коментари Харесай

Смразяваща Нова Версия: Пелов Е Убил Радослав Колев Край Правец!

След бягството си от пандиза Пелов и Колев се настанили в апартамент на някогашната фризьорка Веселка Петкова, вдовица на приятеля на Владимир - Мико Петков, написа столичен всекидневник. Там двама прекарват 40 дни. синът на Веселка - Стоян пазари всяка събота за двамата рецидивисти. " Даваха ми много пари за покупки ", споделя младият мъж.

В края на май Пелов и Колев изненадващо напущат жилището. Оставят в жилището единствено един сак с огромно количество тротил и граната.

По това време в полицията получават сигнал, че двамата бегълци са видяни край село Осиковска лигавица. Според униформени, евентуално двамата са били там. Защото фамилията на Пелов има наследствена къща. Разследващите намерили в къщата останки от храна и персонални движимости. Натъкнали се и на подготвителна площадка, както и на следи от пукотевица.

Дни преди да бъде разстрелян, Владимир Пелов се появява в къщата на Веселка и носи подарък за 13-годишната й щерка - часовникът на Радослав Колев. Казва на домакинята, че аверът му няма повече да се прибере. Именно този часовник е причина проверяващите да считат, че Колев е станал жертва на Пелов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР