След бунта хронологията му на търсене в Google включва: Мога

...
След бунта хронологията му на търсене в Google включва: Мога
Коментари Харесай

Сержант от резерва на Военновъздушните сили, арестуван по обвинения в тежко престъпление за участие в бунта на Капитолия на 6 януари

След протеста хронологията му на търсене в Гугъл включва: „ Мога ли да подам оставка от армията, в случай че не желая да послужвам на нелегитимен президент? " и „ разпознати терористи от Капитолия “, съгласно правосъдните документи.

Той е изправен пред обвинявания в нахлуване, опозиция или възпрепятстване на чиновници и възпрепятстване на правоприлагането, както и спомагателни закононарушения.

Нямаше юрист, посочен незабавно в правосъдното дело. Гласовата пощенска кутия беше цялостна за номер, посочен за Макмехан, и човек, който отговори на телефона на номер, посочен за родственик, отхвърли коментар.

Отдел въз основата данни на Министерството на защитата разпознава Макмехан като сегашен щатен сержант от запаса на военновъздушните сили, съгласно правосъдните документи. Военновъздушните сили не са дали отговор неотложно на въпроси и искане за коментар от Асошиейтед прес.

Властите споделят, че Макмехан беше забелязан на камерата да блъска напред-назад служител на реда пред вратата на Капитолия, преди да влезе в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР