След бума на пътуванията по време на Китайската нова година,

...
След бума на пътуванията по време на Китайската нова година,
Коментари Харесай

Обемът на редовните международни пътнически полети в Китай се е възстановил до 70,7% от нивата за 2019 г.

След взрива на пътуванията по време на Китайската нова година, постоянните интернационалните пътнически полети в Китай записват последователно възобновяване. От 12 до 18 февруари китайски и задгранични самолетни компании са изпълнили 5389 постоянни интернационалните пътнически полета, което е 70,7% от равнището преди пандемията. 74,2% от тях са пътували до страните участнички в общо създаване на „ Един пояс, веднъж “.

В момента интернационалните постоянни пътнически полети се правят от и до 64 страни, измежду които 48 са страни от самодейността „ Един пояс, веднъж “. Броят на полетите до 22 страни, в това число Сингапур, Австралия, ОАЕ, Англия, Италия, Нова Зеландия и други към този момент надвишава този преди пандемията. Наскоро беше оповестено, че от 31 март китайски и американски самолетни компании ще правят по 100 двустранни полета на седмица.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1777Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед3277Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед75989Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед112539Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед12329Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед376641Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед235348Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед116022Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед112539Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияКоментарен Поглед100849Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....