След bTV и Nova повлече крак с разводи, разбити бракове,

...
След bTV и Nova повлече крак с разводи, разбити бракове,
Коментари Харесай

Гръм в рая! Диана Найденова стана прясна парясница

След bTV и Nova повлече крайник с разводи, разрушени бракове, сълзи и сополи при едни от най-популярните лица на екрана. Поредната парясница в тв-редиците стана водещата на “Челюсти ”, в случай че имаме вяра на клюкари от нюзрума.

 

Според тях госпожа Найденова се е разделила със брачна половинка си Мирослав Войников, с който бяха семейство цели 10 години. Колегите и от Nova TV шушукат, че раздялата се е случила още преди няколко месеца и това е дало отражение както на настроението, по този начин и на визията на водещата.

 

Бдителни фенове пък от дълго време видяха, че Диана към този момент се появява в ефир без брачната си халка и постоянно щурмува столичните заведения с приятелки.

 

Найденова и Войников си споделиха “да ” преди близо 10 години. През 2013 година журналистката се омъжи ненадейно за 40-годишния по това време Мирослав Войников, а церемонията се състоя в стеснен кръг. Двамата се разписаха тъкмо в 11 ч. и 11 минути, а брачната гала бе изпълнена персонално от тогавашния кмет на София Йорданка Фандъкова. Като традиционалистка, тя заложи на бяла булчинска рокля, сватбена торта и дребни шаферки, измежду които беше и щерка й от първия брак - Боряна. Сватбеното празненство пък се състоя в ресторант “Къщата с часовника ”, където тост за нейно здраве подвигна самият Бойко Борисов.

 

Каква е повода за раздялата и дали в живота на Диана Найденова се е появила нова обич, следва занапред да разберем.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: диана найденова btv Нова тв Мирослав Войников “Челюсти ”
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР