След бронзовия медал на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг)

...
След бронзовия медал на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг)
Коментари Харесай

Игрите в Самсун

След бронзовия орден на бореца Иван Стоилов (кат. 66 кг) в класическия жанр извоюван преди два дни, България към този момент има още две бронзови оценки от Игрите в Самсун, Турция. /Нова/

Панайот Димитров (кат. 57 кг) разруши в разногласието за третото място с 10:4 точки Дуйшамбиев от Казахстан, а в Карате (кумите) Николай Христов (кат. 75 кг) надделя за бронза Марсело Кабеса (Венецуела) с 3:1 точки.

През днешния ден на Олимпиадата за спортисти с повреден слух напред не престават в самостоятелната конкуренция по бадминтон Никола Тянков и Людмил Гетов. Благодарение на мощната си игра в групите двамата излизат в 1/16 финални срещи против противници от Тайпе и Южна Корея. Борците от свободния жанр Русин Русинов ( кат. 61 кг), Христо Кличуров (кат. 74 кг) и Ангел Ценов (кат. 85 кг) също ще излязат на тепиха в спортната зала за своите първи срещи.

Световната рекордьорка и шампионка Елена Узунова излиза в бранша за мятане на копие в четвъртък преди обяд, като нейното показване се чака с голям интерес, както от цялата българска делегация в Турция, по този начин и от експертите, които чакат възстановяване на достижението й от 48.95 метра. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР