След броени месеци Башар Рахал ще навърши 47 години и

...
След броени месеци Башар Рахал ще навърши 47 години и
Коментари Харесай

Башар Рахал преспал и с Мария Бакалова + още имена на мацки от любовното тефтерче на актьора

След броени месеци Башар Рахал ще навърши 47 години и от ден на ден замязва на добре угоен чичко. В предишното артистът е имал връзки с много красиви дами, само че откогато е с актуалната си другарка Райна Караянева, се е кротнал. За страдание обаче се е и запуснал – прошарен е, надебелял и е издул шкембе. Подобно на сътрудника си Асен Блатечки, който неотдавна чукна 50, Башар също се е ошишкал и е напът да се сбогува с имиджа си на плейбой, типа HotArena.

Някога Рахал имаше интимни връзки с колежките си Елен Колева и Ралица Паскалева от „ Откраднат живот ”, а очите му постоянно шареха по младите актриси от НАТФИЗ, макар че по това време към момента бе публично привързан за някогашната си брачна половинка Калина. Днес обаче има друга жена до себе си – манекенката Райна Караянева.

Дългокраката русокоска и артистът са дружно от няколко години, само че едвам от една публично се показват като двойка. Преди това Башар беше женен за продуцентката Калина, само че бракът им се разпадна поради дистанцията, което ги дели – тя остана с децата им в Америка, а той се върна в България.

Според осведомени чаровната продуцентка също има нов мъж в живота си – тъмнокож американец на забележима възраст към 50-те. Калина е разгласила няколко фотоси с него в персоналния си профил в инстаграм и множеството й приятелки разясняват, че са „ доста сладка двойка ”.

Калина и Башар имат две дъщери в тийнейджърска възраст, които към този момент привикнали със обстановката и приели, че родителите им са разграничени. Преди години фамилията отпътува за Съединени американски щати дружно, само че артистът се върна в България, с цел да се осъществя професионално. У нас той съумя да се наложи като име, до момента в който в Америка не му провървя. Там се задоволяваше единствено с епизодични функции в треторазрядни продукции и по този начин и не съумя да се добере до Холивуд. За разлика от него, някогашната му се уреди с добреплатена работа в малкия екран и устрои живота си в Лос Анджелис. В началото съпрузите опитваха да поддържат връзка от разстояние, само че с времето се отчуждиха и всеки пое по своя път. През последните години бракът им бе отворен, само че в последна сметка и двамата решиха, че е извънредно време да се разведат публично.

Рахал е прочут с многочислените си случки с разнообразни красиви актриси, измежду които изпъква даже пробилата в Холивуд Мария Бакалова. Двамата имат къса случка преди години и даже вървят дружно до Италия. Но единствено последната му тръпка Райна съумя да се задържи толкоз дълго до него. Те се срещнаха около взаимната им работа в „ Лотария България " - през 2016 година Башар беше водещ на шоуто, а манекенката се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, само че това не му попречило да я ухажва.

Когато почнала интимната им спекулация, Караянева към момента била съществено обвързана с бащата на сина си – фитнес модела Генадий Ников, само че по-късно се разделила с него. По всичко проличава, че случката й с Рахал е причина за разлъката. Запознати издават, че връзката на Райна с артиста става все по-сериозн а. Те са неразделни и от месеци живеят под един покрив. Той я срещнал с всичките си сътрудници и другари, даже я уредил с роля във кино лентата „ Завръщане ", на който е продуцент.

На Караянева очевидно не й прави усещане, че Башар се е ошишкал, откогато е с нея, и не го натиска да влиза във форма. Самата тя е слаба като вейка, а в миналото даже се е изявявала като фитнес инструкторка. Известно е, че русокоската е доста суетна и цели 12 пъти си е оперирала носа, с цел да реализира по този начин мечтаната от нея форма. В момента обонятелният й орган е оптимално изпилен, само че тя твърди, че доста се харесва. Райна съблюдава и прецизен режим на хранене и изпада в смут, в случай че качи даже 1 кг, писа Уикенд.

За разлика от нея, Рахал никак не си дава напън и явно натъртва на манджите. Свидетели неотдавна са за го засекли в Пловдив и регистрират, че много се е поналял в региона на талията. „ Голямо шкембе е отпрал! ”, установяват наблюдателни жители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР