След броени дни във Видин ще се проведе събитие, дългоочаквано

...
След броени дни във Видин ще се проведе събитие, дългоочаквано
Коментари Харесай

Summer Vibes Festival отново във Видин

„ След броени дни във Видин ще се организира събитие, дълго чакано от видинските деца и младежи. Миналата година Общината организира с огромен триумф първото издание на младежкия фестивал Summer Vibes и поради огромния интерес следва второ – на 26 и 27 юни, събота и неделя, край крепостта „ Баба Вида “ – това заяви на конференция през днешния ден заместник-кметът на Община Видин по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова.

Тя описа, че програмата на фестивала включва работилници за танци, занимателни игри с награди и, несъмнено, концертна стратегия с едни от най-популярните актьори и реализатори. Заместник-кметът акцентира, че още веднъж фестивалът си слага за цел да изведе децата от цифровия свят и да им покаже един по-здравословен и друг метод на развлечение в действителността, като се подтиква общуването посред им и се заздрави връзката с родителите им посредством едно общо прелестно прекарване.
 „ Шопски гердан “ изпъстри Костинброд (СНИМКИ) „ Шопски гердан “ изпъстри Костинброд (СНИМКИ)
На 11 юни 2021г. бе откриването на 11-то издание на Фолклорния Фестивал „ Шопски гердан “ -2021 година в гр. Костинброд. От 17....

„ Наши сътрудници в тази задача са Event Masters, Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни, Общинският съвет по наркотични субстанции. При провеждането на игрите от нашето детство ще оказват помощ педагози, както и доброволците от лятната стратегия за доброволчество към Община Видин “, уточни Борисова. И добави: „ Призовавам всички деца и младежи да бъдат част от фестивала Summer Vibes и съм уверена, че дружно ще се забавляваме и ще прекараме два незабравими дни с реализатори като Монти, Атанас Колев, Боро Първи, Петя Алекса, Алекс и Влади и други “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР