След броени дни тя ще навърши 43 години, но продължава

...
След броени дни тя ще навърши 43 години, но продължава
Коментари Харесай

Взрив: Няма да повярвате коя родна красавица се пусна г@ла и обяви, че не й дреме за стрии и бръчки! (СНИМКИ)

След броени дни тя ще навърши 43 години, само че не престава да се слави като една от изкусителките в киното и театъра, пред които даже огромна част от младото попълнение не преде. Става дума за актрисата Илияна Лазарова, която познаваме от " Пътят на достойнството " и още редица филми и излъчвания.

Може би рожденият й ден е концепцията й за това, което направи в този момент. А точно - да се пусне г@ла (не чистак, несъмнено, а по бански, само че много разголен) и да насърчи дамите да обичат и себе си, и тялото си.

Лазарова изясни, че е направила фотото без никакъв фотошоп или филтър, с цел да се види всичко натурално и същинско. И изясни, че с времето е схванала, че би трябвало да обича всяка част от себе си и да я цени.

" Не ми пука нито от увисналата ми кожа, нито от бръчките, нито от стриите, нито от пигментите ми петна, нито от разширени вени, нито даже от изхвръкналия ми от херния пъп. Това съм аз, такава съм и такава се одобрявам. Харесвайте се и вие, тъй като всяка част от вас, даже тази, която не харесвате, е спомен за нещо или белег от нещо претърпяно ", споделя Илияна Лазарова.

И добави, че преди време се е интересувала от хорското мнение, само че този интервал е към този момент зад тила й. Сега даже върви и без грим, с цел да не робува на нищо, което й се постанова отнякъде. Каквото реши, това прави. Свобода, нали?!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg