След броени дни навлизаме в най-женския месец – март. Вижте

...
След броени дни навлизаме в най-женския месец – март. Вижте
Коментари Харесай

4 зодии, за които март ще е прекрасен

След броени дни навлизаме в най-женския месец – март. Вижте за кои зодии новият месец ще е повече от сполучлив.

Овен

За представителите на зодия Овен се обрисува превъзходен месец. Ще съумеете да се справите с всички задания, които имате. Очаква ви спокоен месец, без разтърсвания, здравето ви ще бъде устойчиво, а проектите ви ще се осъществят безпроблемно.

В любовен проект ще се радвате на пристрастеност и позитивни страсти. Женените представители на зодията е целесъобразно да се концентрират върху хармонията с колегата и да прекарват повече време дружно.

Необвързаните Овни ще имат доста благоприятни условия за срещи и може би даже ще открият подобаващ сътрудник.

Здравето ви ще е отлично, само че е добре и да релаксирате, усетите ли отмалялост. Тренирайте, движете се, разхождайте се повече, радвайте се на пролетното слънце през март.

В професионален проект ви чакат триумфи, ще работите добре с сътрудниците си и ще се радвате на естетика на работното място. С каквото и да се захванете през този интервал ще се справите без подозрение.

Везни

Март ще е доста сполучлив и динамичен месец за представителите на зодия Везни.

В любовен проект месецът ще е доста сетивен и ще ви даде опция да разгърнете своята сантиментална и буйна натура. Важно е да се въздържате от напън върху колегата, както и да туширате желанието си за превъзходство. Опитайте се да възпрете егото си и това ще се отрази позитивно на интимните ви връзки.

За необвързаните представители на зодията е значимо да внимават да не прекалят със пристрастеността, тъй като е допустимо да влязат в връзки с човек, който е към този момент привързан. Това, което може да извършите е да покажете себе си като човек, който заслужава да бъде обичан и оставете другият да избере.

В здравословно отношение месецът ще е благоразположен към вас и не се чакат съществени проблеми. Ако имате хронични болести е допустимо да изпитате усъвършенстване и облекчение. Доброто ви здраве ще ви радва и ще сте в позитивно въодушевление, усмихнати и ведри.

За разлика от здравето и любовта, в професионален проект нещата няма да са доста розови. Възможно е да има мощен стрес на работното ви място, в това число спорове с сътрудници или началници. Не очаквайте поддръжка от никой различен, с изключение на от вас самите. Вие ще би трябвало да се справите с проблемите и да разчитате единствено на личните си сили. Макар да работите доста съществено, това няма да се отрази към този момент на финансовото ви положение.

След 20 март може да очаквате повече доходи, а и околните ви ще допринесат за възстановяване на финансите ви.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, чака ви превъзходен нов месец. През март ще се радвате на естетика в любовта и освен.

Прекрасни сантиментални страсти ще ви завладеят още в първите дни на най-женския месец. Страст и страст ще са думите, под които ще се развие месецът за вас.

Семейните представители на зодията ще се радват на баланс и естетика, а необвързаните Скорпиони ще търсят нов сътрудник и е изцяло допустимо да го срещнат.

В здравословен проект март ще е добър за вас. Ще имате доста сила, която ще ви насочи към повече придвижване, спорт, тренировки и разходки.

Професионалният ви живот ще е прелестен през интервала. Ще се радвате на естетика сред вас и сътрудниците, а това може да докара до страхотни резултати и достижения. Ако ви се постанова да пътувате служебно, пътуването ви ще се окаже доста ползотворно.

През този месец ще мислите главно за пари и доходи. Ще се стремите към възстановяване на финансовото си положение и евентуално ще съумеете, само че не и преди 20 март.

Риби

Астрологичната прогноза за месец март е извънредно положителна за вас, скъпи Риби. Новият месец ще бъде великодушен към вас и ще се радвате на триумфи и радостни страсти.

В любовен проект ви чака доста сантиментален и буен месец, който се дължи най-много на Венера и Марс. Семейният ви живот ще е съразмерен, уравновесен и без разтърсвания. Ще сте в дълбока връзка с вашия сътрудник и нищо няма да помрачи връзките ви през този интервал.

Месецът е подобаващ за закупуване на нов парцел или за ремонт на дома ви.

Необвързаните представители на зодия Риби също няма да страдат от липса на благоприятни условия. Напротив, обрисуват се положителни вероятности в сантиментален проект за тях. Възможно е да се влюбите даже.

В здравословен проект ви чака прелестен месец. Няма да усетите никакви терзания по отношение на здравето си. Добре е да се придържате към здравословно и разнообразно хранене, както и да вършиме постоянно извършения, с цел да се поддържате тонизирани.

В професионален проект може да очаквате трансформации и промени. Възможно е да получите покачване, а в случай че не се получи в актуалната ви работа, е допустимо да се появи по-добър късмет на друго място.

Във финансово отношение ще сте доста добре с парите. Членовете на фамилията ви също ще имат принос към приходите и просперитета ви. Ако извършите вложения през този интервал, ще са сполучливи./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР