След броени дни, на 10 септември, в София се открива

...
След броени дни, на 10 септември, в София се открива
Коментари Харесай

Федерацията по художествена гимнастика с нов спонсор преди Световното

След броени дни, на 10 септември, в София се открива едно от най-големите спортни събития за тази година - Световното състезание по художествена гимнастика. То ще се организира в зала "Арена Армеец " сред 10 и 16 септември, като билетите към момента са в продажба.

VIVACOM е сътрудник на Българската федерация по художествена гимнастика за провеждането на най-значимата и оспорвана конкуренция в международния календар. Това е неговото 36-о издание, като публиката на красивия спорт ще наблюдава конкуренцията сред най-хубавите гимнастички от страни от всички континенти.

След мощното показване на Световните купи, упованията са българските девойки още веднъж да пожънат триумфи. За конкуренцията в България ще дойдат впечатляващият брой от 886 души от 54 страни, като 176 ще са гимнастичките в самостоятелното и 215 от 36 ансамбъла.

По време на финалите се чакат над 9000 български и задгранични фенове. Те ще имат опция да чуят и формалния химн на Световното състезание - песента Golden Girls ( "Златни девойки "), основана и изпълнена от Deep Zone Project и въодушевена от българските гимнастички.

ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР