След броени дни (22 февруари) вечерният ефир на bTV ще

...
След броени дни (22 февруари) вечерният ефир на bTV ще
Коментари Харесай

Намалиха 3 пъти заплатата на Цитиридис


След броени дни (22 февруари) вечерният ефир на bTV ще се трансформира в безпределно риалити.

 

Епизодите на „ Ергенът “ и „ Сървайвър “ тази пролет ще са толкоз дълги, че няма да остане никакво време за „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

Според новата програмна скица шоуто му ще се излъчва единствено в петъчните дни, само че пък за сметка на това ще е с дълготрайност 1 час, вместо досегашните 30 минути.

 



От медията се надяват, че с въвеждането на новия правилник в „ Сървайвър “ рейтингът им ще скочи до небесата. Затова са планували продължителността на епизодите да е цели 3 часа.  

„ Сървайвър “ започва на 26 февруари и ще се излъчва от 20 ч. от неделя до вторник.

 

„ Ергенът “ е другото риалити, поради което взимат ефира на гърка. То започва в 21 ч. на 22 февруари и ще се излъчва в сряда и четвъртък. Така за Цитиридис остава единствено петъчният ефир. За малцината му почитатели въпреки всичко е разтуха, че ще е с двойно по-голяма дълготрайност.

 

Несъмнено орязването на ефира на Цитиридис ще се отрази и на прихода му. Според осведомени той прибирал 15 бона месечно, само че след последните промени ще взема едвам една трета от контрактуваната сума. Този факт несъмнено много го разочаровал, само че нямало какво да се направи. Той към момента се надява, че предаването му ще се върне в цялостния му размер наесен, въпреки и възможностите за това да са оскъдни.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР