След бляскавите премиери в Пловдив, Варна и Бургас Ники Илиев

...
След бляскавите премиери в Пловдив, Варна и Бургас Ники Илиев
Коментари Харесай

Софийска премиера на новия филм на Ники Илиев Завръщане 2

След блестящите министър председатели в Пловдив, Варна и Бургас Ники Илиев показа новия си филм " Завръщане 2 " и пред аудитория в София. Три години откакто филмът завладя феновете, то в този момент е ред на втора част.

По аления килим на киното в столичен мол минаха по-голямата част от актьорите в лентата, а феновете можеха да се срещнат с тях на афтърпартито, което беше проведено от продуцентите.

Във втората част героите от " Завръщане " още веднъж се събират, този път на морето, с цел да оказват помощ на Бранимир. Целта им е да запазят незастроения плаж, който той има и заведението му там, с цел да може да остане недокоснат и да се трансформира в тяхното място, където да се събират всяко лято. Този път ще забележим Евелин Колева в малко по-различна светлина.

Режисьорът на кино лентата е Ники Илиев, който партнира на актьорите Александър Кадиев, Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал, Китодар Тодоров, Стефан Илчев, Лана Павлова и други.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР