След близо седмица истерия по темата за "Ергенът", рекох, че

...
След близо седмица истерия по темата за "Ергенът", рекох, че
Коментари Харесай

Шоуто Ергенът ни показа, че нито скъпотията, нито природната красота са от значение

След близо седмица нервност по тематиката за "Ергенът ", рекох, че е редно да си изградя персонално мнение

Започнах да виждам и...ами то не става за гледане. Някакви дами си бърборят за нещо, което въобще не ме интересува - да вземем за пример, като седиш пред празна паница, само че си представяш, че ядеш салата, вътре в чинията или облегнати на чинията да оставиш приборите, до момента в който още похапваш;

някакви кудкудякащи дами се обличат по метод, който няма общо с действителността и разискват тематики, които са плод на вътрешни изкривявания и дефицити, довели ги до присъединяване в подобен формат.

Не бих обсъждала какви са участничките, нито бих пробвала да ги различа по тип и име, тъй като те не са различими.

Та за моя голяма изненада, всред всичките моми-кандидат булки, се оказа и участничка от Мастър началник. Момата Виктория е рускиня, от дълго време живее в България, приказва даже без акцент (нещо необикновено, в действителност!) и работи "инфлуенсър " - за начало с малко гимнастика и готвене пред телефон, с който се излъчва онлайн.

Оказва се, че някои хора могат да работят "участник в реалити ".

Та "Ергенът " даже за губи-време не става, тъй като е нещо без наличие и смисъл. Някакви хора отиват на скъпо място, вършат неща, които всъщност са скъпи и демонстрират образно, че нито скъпотията, нито естествената хубост са от голяма важност.

И в този момент към този момент съм в действителност удивена, че някой би отделил време да гледа, че и да разяснява. Ма то няма какво

Лияна Панделиева
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР