След близо две годишно обмисляне, бившият вицепрезидент на САЩ Джо

...
След близо две годишно обмисляне, бившият вицепрезидент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Джо Байдън се впуска в надпреварата за президент на САЩ през 2020 г.

След близо две годишно обсъждане, някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън реши да се кандидатира за президентските избори през 2020-а година и ще направи публично известие за своята кандидатура през идната сряда, съгласно хора, осведомени с въпроса, представени в петък от уеб страницата The Atlantic.

Най-новата вяра на Демократическата партия да оглави Белия дом евентуално ще чака с неспокойствие президентската конкуренция през 2020-а година, откакто последно изследване на Morning Consult го класира с 8 процентни пункта пред сенатора Бърни Сандърс, който от своя страна се радва на 31% поддръжка измежду гласоподавателите, които са симпатизанти на Демократическата партия. На трето място се подрежда сенаторката от Калифорния Камала Харис, следвана компактно от тексасеца Бето О`Рурк.

В изследване на телевизия Fox News от предишния месец пък 47% от записаните гласоподаватели са декларирали, че ще дадат своя глас на двукратния вицепрезидент на Барак Обама, в случай че той се състезава със настоящия президент Доналд Тръмп в конкуренцията през идната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР