След близо две десетилетия в ефира, авторската песен Коледа на

...
След близо две десетилетия в ефира, авторската песен Коледа на
Коментари Харесай

19-годишни направиха кавър на коледен хит

След близо две десетилетия в ефира, авторската ария " Коледа " на Б.Т.Р. е с кавър, изработен от 19-годишните чаровни и надарени девойки от трио " Вива " (Viva). Хитът в ново звучене е с аранжимент на Алекс Нушев и Славчо Николов, който е и създател на музиката и текста. Снимачната площадка на красивото и празнично видео, огряно от усмивките на девойките, е звукозаписното студио на " Вива ". Режисьор на клипа е Христо Порязов.

Триото е в състав: Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова. " Вива " се образува през 2012 година Момичетата имат извоювани 5 Гран при, над 20 първи места, десетки втори и трети оценки. Занимават се с музика от 4-годишна възраст в Центъра за изкуства " Зорница ", като са солистки в два музикални албума. Главни героини са в музикални спектакли и в първата детска рок опера " Така ще бъде ". Участнички са в тв формата " Големите очаквания ", националната селекция за " Детска Евровизия ", финалисти в Българска национална телевизия Парк Live с авторска ария, сезон 6 и 7 в " Гласът на България ". Три следващи години са част от " Успелите деца на България " към фондацията " Димитър Бербатов ". През 2019 година са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок ария " София пее ".

Музикален продуцент и управител на девойките е Славчо Николов от Б.Т.Р., с който записват и песните за дебютния си албум. Момичетата към този момент са студентки: Виктория Чешмеджиева учи в УНСС компетентност " Медия стопанска система ", Йоана Великова е в същия вуз, само че компетентност " Журналистика ", Виктория Ехиянова е призната в Националната музикална академия " Панчо Владигеров ", компетентност " Поп и джаз пеене ".

Видео!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР