След близо десет часа заседание депутатите приеха актуализацията на държавния

...
След близо десет часа заседание депутатите приеха актуализацията на държавния
Коментари Харесай

Приеха актуализацията на бюджета след заседание до 2 ч. през нощта

След близо 10 часа съвещание депутатите одобриха актуализацията на държавния бюджет. Между първичния вид на актуализацията импортирана от служебното държавно управление и решенията взети късно нощес и приходите и разноските се усилиха с по половин милиард лв..

Допълнителните доходи, които се залагат да влязат в хазната, са 2,5 милиарда лева
Снимка: bTV

Допълнителните разноски ще са 2,3 милиарда лева Повече пари ще има най-много за здраве, обществени разноски, поддръжка на бизнеса и за избори.
Снимка: bTV
Финансовият министър Асен Василев регистрира, че приходната част е амбициозна, само че изпълнима, без раздуване на недостига.

„ Бюджет, с който се побираме в нашите си благоприятни условия и с разходна част, която разрешава да извадим 1 милион пенсионери от беднотия, обезпечени в здравната рецесия “, съобщи той.

Въпреки, че прекрояването на най-важният финансов закон по предписание се прави по финансови аргументи, при множеството разногласия в залата на напред във времето излизаха идните избори.

Депутатите спориха дали да се понижи партийната дотация, както и за парите за пътищата.

Снимка: bTV Народните представители към този момент се готвят за идващите избори , а поради съмненията, че това може да се окаже последното съвещание на 46-ото Народно събрание, някои избраха да запечатат момента със фотография.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР