След близо 27 години на пазара, Internet Explorer вече официално

...
След близо 27 години на пазара, Internet Explorer вече официално
Коментари Харесай

Internet Explorer официално е мъртъв

След близо 27 години на пазара, Internet Explorer към този момент публично е мъртъв. След години служене на операционните системи от Windows 95 до Windows 11, не щеш ли един от най-популярните уеб браузъри в историята към този момент не се поддържа от Microsoft. Новината надали е учудваща за някой откакто от компанията обявяваха това неведнъж от представянето на Microsoft Edge през 2015 година.
Въпреки, че браузърът не бе главен избор на доста хора по света, то Internet Explorer си остава легенда в интернет пространството, която неведнъж отнасяше разнообразни смешки за своята „ експедитивност “. От 15 юни браузърът публично не се поддържа от Microsoft, а с някой от идващите ъпдейти на Windows той евентуално ще бъде отстранен напълно от операционната система.
За сметка на това, потребителите ще бъдат пренасочвани към потреблението на новия Microsoft Edge, който се явява на практика правоприемник на Internet Explorer. Първите консуматори към този момент се похвалиха с това, че Internet Exlplorer предлага потреблението на новия браузър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР