След близо 10-тина месеца след раздялата й с Даниел Петканов,

...
След близо 10-тина месеца след раздялата й с Даниел Петканов,
Коментари Харесай

Това ли е новият на Алекс? Показа го на гей сватба СНИМКИ

След близо 10-тина месеца след раздялата й с Даниел Петканов, Алекс Богданска се престраши да се покаже в общественото пространство с нов джентълмен. Любопитното е, че това се случи по време на гей женитба в Лондон. Тя се появила там на разположение с ухилен млад мъж, за който мнозина подозират, че евентуално е новата й тръпка.

Името на въпросния мъж е Иван Стоименов и е управител в безценен хотел и няколко заведения в британската столица. Двойката демонстрираха общи фотоси от сватбата в понеделник, когато е било и събитието. Алекс се снимала с него още през октомври пред управлявания от него хотел.

  

Така и не излиза наяве дали мотивът за фотосите там е сантиментална история с мениджъра или просто работен ангажимент. Известно е, че Богданска постоянно е ангажирана с рекламни фотосесии в разнообразни страни. Освен това фотосите с мениджъра може да са направени апропо. 

Припомняме, че още преди месеци се заприказва, че Алекс Богданска е намерила богат заместител на мъжа си. Според мълвата, тя имала богат ухажор в чужбина. Повод за тази клевета станаха честите й пътувания зад граница. 



Това, което е ясно за момента е фактът, че с Иван не се познават от през вчерашния ден. Първата фотография с нея, оповестена от Иван в обществените мрежи е от началото на октомври, точно пред управлявания от него хотел. Преди това е разгласил фотоси с доста други дами, както и снимки от пътувания по света, дружно с млад мъж с тип на фотомодел. 

Някои от почитателите на Богданска даже я питат дали това не е „ другарка “, само че тя не дава отговор. Други пък се радват какъв брой добре наподобява тя в компанията му, написа " Уикенд "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР