След близо 10-годишна пауза, Денис и приятели“ се завръща този

...
След близо 10-годишна пауза, Денис и приятели“ се завръща този
Коментари Харесай

Денис Ризов и Ивайло Нойзи Цветков се завръщат с шоу

След близо 10-годишна пауза, „ Денис и другари “ се завръща този петък с видеокаст и подкаст в YouTube, Фейсбук, Spotify, Apple Podcasts и на уеб страницата denisandfreinds.com. От студиото си в Тампа, Флорида, музикантът и водещ Денис Ризов сяда още веднъж зад микрофона в предаването, в което неразрешени диалози и тематики няма, смисленото персонално мнение е на фундамент, а рокмузиката доминира.

Всяка седмица с мост сред България и Съединени американски щати, в познатия жанр на „ Денис и другари “ – искрено, иронично и изцяло свободно, Денис Ризов ще приказва със своите посетители по настоящи и забавни тематики. Първи против Денис сяда Любен Дилов – наследник в доста занимателен другарски диалог за политика, общество, светлото и мрачно бъдеще и какво ли още не.

“Връщаме предаването в един възобновен вид със наличие, което да е съответно на времето си и най-много забавно. И в този формат ще продължим да отстояваме концепцията за свободата във всичките й форми и  ще акцентираме на по този начин наречения инфотеймент - да представяме информацията по занимателен и забавен метод.

Част от наличието ще натъртва на паралелите сред Съединени американски щати и България, като ще си приказваме с разнообразни съумели, само че не безусловно известни посетители, както от България, по този начин и от чужбина. И несъмнено, ще има доста музика ”, споделя Денис Ризов.

Феновете на предаването ще видят и обичаната си графа „ Това се случи, а не трябваше “, както и колоритните видео репортажи на Ивайло Ранков – Шеки. Верни на стила си, „ Денис и другари “ ще демонстрират най-новото от музикалната сцена в съвсем всички жанрове, а всяка седмица представян ще бъде и настоящ календар с културните събития в страната.

“Денис и другари " си остава мярка за осмислената медийна независимост. Това е безконечната свободна територия на рокмузиката и умното персонално мнение. А за какво съм там ли? Много просто: тъй като Денис Ризов за мен е повече от брат, и най-много тъй като в никакъв случай не съм преставал да имам вяра, че даже в глупашката днешна действителност на соцмедиите, е допустимо да съществува почитание към престижите, както и безчовечен комизъм.

Произвеждали сме и ще произведем наличие, което не се въздейства от чалгата - в нейните политически или културни измерения ”, не изключително сбит е Ивайло Нойзи Цветков, основен редактор на предаването.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР