След близо 10-годишна липса на оригинално българско съдържание, сме на

...
След близо 10-годишна липса на оригинално българско съдържание, сме на
Коментари Харесай

Невероятната история на Таня Димитрова

След близо 10-годишна липса на автентично българско наличие, сме на път да забележим документален филм, продуциран от HBO.

" Тихо завещание " ще ни покаже от близко какво се случва в живота на Таня Димитрова , която през последната година виждахме постоянно около брифингите на НОЩ и жестомимичният превод на новинарски излъчвания.

Таня е посветила живота си на това да оказва помощ на глухи деца. Тя влага сърце, сили и сила в работата си с дребни деца с кохлеарни импланти - устройства, които им оказват помощ да чуват. Бори се и след отдадена рехабилитация тези деца да имат еднакъв късмет за реализация в всеобщите учебни заведения - тъкмо като всички останали.

Документалният филм на режисьора Петя Накова се концертира върху един сложен интервал от живота на Таня, брачна половинка ѝ и двете ѝ деца.
 Снимка 520089
През 2017 година се постанова Таня и брачният партньор ѝ да заминат в чужбина, с цел да може тя да се лекува. Тогава на по-голямата ѝ щерка Кати (само на 20 години) ѝ се постанова да поеме и отговорността за центъра, и да грижи за по-малката си сестра Яна.

" Тихо завещание " ще покаже по какъв начин силата на фамилията и другарството са задоволителни, с цел да могат майка и щерка да се оправят дружно и поотделно, всяка - с трудностите, пред които се изправя.

Освен в България, филмът ще бъде наличен за гледане в още 12 страни, измежду които Полша, Унгария, Румъния, Молдова и Чехия. До момента HBO България има два истински документални кино лентата - и.

" Тихо завещание " е в HBO GO от 23 март
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР