След бедствието семейството живее при близкиКъщата на семейство с две

...
След бедствието семейството живее при близкиКъщата на семейство с две
Коментари Харесай

Къща изгоря от късо съединение на лампа

След бедствието фамилията живее при близки
Къщата на семейство с две деца изгоря от късо съединяване на ел.инсталацията на лампа. Трагедията, оставила без дом и мебелировка семейството, се разиграла в шуменската община Никола Козлево. Огънят лумнал към 04 часа на разсъмване в понеделник и пръв го забелязал комшия, тъй като жителите на къщата на ул. " Роза " спяли в отдалечени стаи. Той се втурнал и разбудил комшиите си. Веднага бил подаден и сигнал до пожарната.

Първо била ориентиран противопожарен екип от службата в Каолиново, който заварили цялата къща, обхваната в пламъци. На помощ за очистване на пожара пристигнали екипи от Шумен и Нови пазар, както и доброволци от формированието в Никола Козлево. Въпреки намесата им и хвърлени 21 тона вода, е унищожено домашно имущество и обзавеждане, техника и уреди. Спасен е един лек автомобил.

В къщата живеело 5-членно семейство - съпрузи, две деца и стара жена. Всички са се открили при родственици. " Трагедията е огромна, хората към този момент събират помощи за потърпевшото семейство и Община Никола Козлево ще отпусне еднократна финансова помощ, сподели за " Труд " зам.кметът Иван Иванов. Преди година семейството ремонтирала покрива на къщата, само че очевидно е имало проблем в ел.инсталацията, разясняват локалните поданици.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР