След атаките спрямо изпълнителния директор на ''Левски'' - Павел Колев,

...
След атаките спрямо изпълнителния директор на ''Левски'' - Павел Колев,
Коментари Харесай

Скандалите около Левски продължават с пълна сила

След офанзивите по отношение на изпълнителния шеф на ''Левски'' - Павел Колев, един от лидерит на Сектор Б - Любомир Костадинов, по прочут като Любо Младежа, пренасочи словесните си офанзиви към Тити Папазов. Младежа пусна нова обява в своя Фейсбук профил, в която този път адресира своите въпроси към баскетболния експерт.

Ето и обявата на Младежа, която ви представяме без редакторска интервенция:

„ Събеседник по избор “ продължава с въпроси към господин „ Малка компания, минимална рента “ Тити Папазов, акционерът, който накара левскарите да се „ гордеят “ с него в неравна борба за историята против индивида на Макрон по малкия екран.

Г-н „ Малка компания, минимална рента “, вие казвате, че българите би трябвало да благодарим и че не го вършим постоянно. Питам ви, следва ли да благодарим на господин Манолов в навечерието на мача против Царско село за платените заплати на футболистите на Левски? Вие благодарихте ли към този момент? Ще благодарим ли в неделя?

Г-н „ Малка компания, минимална рента “, ще потвърдите ли, че вие като съсобственик на Левски продължихте „ традицията “ притежателите да дават пари в клуба под формата на заеми?

Г-н „ Малка компания, минимална рента “, по какъв метод преценихте, че е редно клубът да върне първо заема към вашата компания, вместо към някой от някогашните притежатели или да направи заплащане, от което зависи лицензът му за идващия сезон?

Г-н „ Малка компания, минимална рента “, докога Левски ще се финансира с сходни заеми, вместо да стартира самичък да печели парите си?

Разчитам, че най-малко вие нямате причина да чакате с отговорите си на тези лесни въпроси и това да се случи преди основния мач с Царско село, тъй като другояче „ миш машът “ ще е цялостен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР