След атаката с дрон срещу военен завод в Иран мрежата

...
След атаката с дрон срещу военен завод в Иран мрежата
Коментари Харесай

Ново страшно пророчество на Жириновски за 2024 г. и Трета световна война разбуни мрежата 



След офанзивата с дрон против боен цех в Иран мрежата си спомни за още едно знамение на починалия водач на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски.

Във откъс от предаването „ Вечер с Владимир Соловьов “ с присъединяване на Жириновски, излъчено през юли 2019 година, интернет потребителите попадат на предсказване за близкото бъдеще. Видеото, в което политикът предсказва началото на Третата международна война поради спора в Близкия изток, притегли вниманието на доста канали в Telegram.

„ Трябва да вземем поради обстановката в Близкия изток. До 2024 година там ще се развият такива събития, че всички ще не помнят за Украйна. Нещата отиват към Трета международна война. И Иран не е нито Виетнам, нито Северна Корея, нито Косово. Най-ужасните събития ще бъдат тук “, предвижда политикът.

Освен това в предаването, отдадено на последните президентски избори в Украйна, Жириновски споделя, че гласуването ще бъде последно за страната.

Според политика през 2024 година, когато ще се проведат идващите избори, „ няма да има страна, наречена Украйна “. По думите му, поради изостряне на обстановката в Близкия изток Украйна ще се наводни от бежанци, с които страната няма да може да се оправи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР