След ареста няма да подкрепим правителство, в което премиер е

...
След ареста няма да подкрепим правителство, в което премиер е
Коментари Харесай

Бойко обиден: След ареста няма подкрепа за Кирил Петков

След ареста няма да подкрепим държавно управление, в което министър председател е Кирил Петков. Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое. Нека стои още Киро. Те би трябвало да се срутен до дъно.

Ние единствено благодарихме на съда, че се придържа към закона. Тук няма никакво значение дали щяха да отсъдят в наша, или непозната изгода. Това сподели във връзка решението на съда за ареста му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Добричко. С него са и някогашните министри от партията Деница Сачева, Даниел Митов, Томислав Дончев.

Има значение за партията да си направи проверка, да си дадем сметка къде сме бъркали. И хубавото, и неприятното, когато партията има водач е хубаво да се написа на него. Ние също правихме огромни нелепости, само че по тази причина в този момент сме добра партия, тъй като хора с опит са в една зала.

Няма никакъв недостатък в това, че има и млади политици. Но няма по-лошо от тъп и твърдоглав човек. Вчера слушах какво приказват на учредяването на новата политическа партия, разясни някогашният министър председател.

В момента е рекет. И не го споделям аз, а хора от трибуната, от обединението. Политически рекет. В същото време рекетът се прави от мафията. А коя е мафията, щом се упреква в рекет държавното управление? Когато една партия се учредява с една такава ария...

Най-хубавото в този текст е - " повече няма да се забележим ". Ако на нашето мероприятие пуснем сходна, ще ни разсипят, уточни Борисов и иронично поръча на ПР-ката на партията да разпечата и раздаде текста на песента от учредяването на партията " Продължава смяната " на всички членове на ГЕРБ.

Това, което министър Генчовска сподели, във всяка друга обстановка, на всички места по света, провокира рухване на държавното управление - двойна външна политика. Скандализирани сме от изказването й през вчерашния ден, разяснява той.

Слушайте деликатно президента Радев. Нашата огромна неточност е, че го подценихме. Той е доста интелигентен и принципен. Затова ние си изядохме шамарите и аз имам виновност, призна някогашният министър председател.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР