След ареста на Нено Димов има нова политическа обстановка в

...
След ареста на Нено Димов има нова политическа обстановка в
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Нено Димов е приключил с политическата си кариера

След ареста на Нено Димов има нова политическа конюнктура в страната. Водната рецесия в Перник докара хората до непоносимост. Тази рецесия няма да приключи без жертви и без “фира”, съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия социологът Андрей Райчев.
"В първия случай след избирането на Гешев за основен прокурор виждаме огромно деяние и игра. Той няма да седи в ъгъла. Българите са изстрадали за правдивост. Лаура Кьовеши арестуваше министри в Румъния и ги "хвърляше " на тълпата. Тя както и тази в България е кръвожадна. Дано не се стигне до това и в България ", сподели още той.
"Нено Димов е завършил с политическата си кариера. Този арест ще усложни връзките сред ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация ", разкри Райчев.
"От този случай нататък няма да има безнаказани закононарушения. Няма да има недостижим ", разяснява социологът.
"Едва ли тази нощ са разпитвали Нено Димов – той седи в килията за наслаждение на хората ", счита Райчев.
Андрей Райчев съобщи, че няма сюжет за събаряне на държавното управление и Гешев не работи в интерес на опозицията.
"Прокуратурата не санкционира, а подвига обвинявания. За наказването се грижи съда ", напомни социологът.
Припомняме, че през вчерашния ден министърът на околната среда и водите Нено Димов беше арестуван за 24 часа, след акция на прокуратурата в Министерство на околната среда и водите. Причината за следствието е водната рецесия в Перник и незаконния отпадък от Италия. В началото на деня основният прокурор Иван Гешев бе в Перник по време на спецакция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР