След ареста на Навални щабът му изкара записано по-рано разследване,

...
След ареста на Навални щабът му изкара записано по-рано разследване,
Коментари Харесай

Навални изкара разследване: Путин си построи Дворец на брега на Черно море

След ареста на Навални щабът му изкара записано по-рано следствие, в което екипът му демонстрира голям замък на брега на Черно море и твърди, че това е " Дворецът на Путин ".

Близо двучасовото видео към този момент е гледано над 16 милиона пъти в YouTube. Във видеото основният критик на Кремъл упреква съветския президент, че посредством подставени лица се е сдобил с огромен парцел и голям замък покрай град Геленджик на брега на Черно море.

Според Навални построяването на комплекса е финансирано от дългогодишни доверени хора на Путин - като шефа на " Роснефт " Игор Сечин, шефа на  " Транснефт " Николай Токарев, предприемачите Генадий Тимченко и Юрий Ковалчук. В корупционните схеми са забъркани също Светлана Кривоногих и Алина Кабаева - съгласно редица съветски медии двете са любовници на Путин, съобщи вести.бг. 

" Дворецът на Путин " коства 100 милиарда рубли (1,12 милиард евро).

Разследването на Навални е записано преди завръщането му в Русия. Във видеото има и апел към руснаците да излязат в събота на митинги против ръководещите.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР