След активно разследване служители от Първо РУ разкриха автор на

...
След активно разследване служители от Първо РУ разкриха автор на
Коментари Харесай

Бум на кражбите в Пловдивско! Влезнаха с взлом в параклис

След интензивно следствие чиновници от Първо районно управление (на МВР) разкриха създател на взломна кражба от параклис в село Марково. Работата почнала по сигнал от началото на месеца, когато било открито, че от дребния църковен храм в гробищния парк на обитаемото място са отмъкнати бензинов генератор и разнообразни принадлежности, употребени за осъществяван ремонт. В резултат на събраните доказателства през вчерашния ден в районното ръководство бил арестуван 45-годишен пловдивчанин, от който са конфискувани откраднатите движимости. Документирането на случая продължава под наблюдаване на прокуратурата.

Криминално проявен и осъждан пловдивчанин е обвинен за следващо посягане. Във вторник служители на реда от Второ районно управление (на МВР) подхванали оперативни и издирвателни дейности, директно след постъпила информация за откраднат дни по-рано велосипед от двор на частен адрес в квартал „ Христо Смирненски “ в регионалния град. В рамките на следствието станало ясно, че съпричастен към кражбата е 40-годишен познайник на полицията, който през вчерашния ден бил арестуван за период до 24 часа. По случая се води досъдебно произвеждане.

Извършители на домови обири в две пловдивски села са арестувани вследствие на бързи и професионални дейности от чиновниците на реда. Вчера в районно управление (на МВР) – Труд бил отведен 32-годишен гражданин на Костиево, откакто отмъкнал мотопед и три мотоциклета от гаража на собствен комшия. Същия ден в полицията в Хисаря се озовал 73-годишен мъж от Дуванлий, заловен с откраднати железни тръби от частен адрес в същото село. Срещу двамата причинители, които са с криминалистични регистрации и осъждани, са формирани полицейски производства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР