След активни действия на служителите на МВР и прокуратурата е

...
След активни действия на служителите на МВР и прокуратурата е
Коментари Харесай

24-годишен с чисто досие хвърлил бомбата по полицаите на мача


След дейни дейности на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата е арестуван мъж, виновен за случая на 18 април по време на футболната среща " Левски " -ЦСКА, при който пострадаха двама униформени. Това стана ясно на брифинг в Съдебната палата в София, в който участваха градският прокурор Емилия Русинова, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, старши комисар Ивайло Иванов и зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Антон Златанов.

Събрани са задоволително доказателства, причинителят е 24-годишен мъж, няма регистрации и не е осъждан. В момента той е арестуван с прокурорска мярка за 72 часа, в понеделник материалите по делото ще бъдат импортирани в съда и ще се изиска непрекъсната мярка за задържане под стража, сподели градският прокурор Емилия Русинова.

По думите й, осъществени са голям брой процесуално-следствени дейности, разпитани са 64 очевидци, главно футболни ентусиасти, както и близки и родственици на арестувания, пред които той е признал за действието. Иззети са видеоматериали, за които са назначени видеотехнически експертизи, конфискувани са и облеклата на арестувания, с които е бил по време на случая.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР