След 9 години в „Реал“ (Мадрид), белязани с общо 16

...
След 9 години в „Реал“ (Мадрид), белязани с общо 16
Коментари Харесай

Официално: Краят на ерата „Роналдо“ в „Реал“ е факт!

След 9 години в „Реал“ (Мадрид), белязани с общо 16 завоювани трофея, Кристиано Роналдо си потегли от „Реал“ (Мадрид). Португалската межазвезда към този момент е благосъстоятелност на „Ювентус“. Шампионът на Италия брои 105 млн. евро за 33-годишния състезател, чийто контракт е за период от 4 сезона. В Торино нападатателят ще прибира по 30 млн. евро на сезон.

До договорката се стигна, откакто играчът пожела да напусне „белия балет“. Това той разгласи след триумфа в Шампионската лига в края на месец май. Основната причина е, че Кристиано не се усещаше задоволително скъп на „Сантяго Бернабеу“, а също така клубът не го отбрани уместно в делото за укриване на налози в Испания.

Интересното е, че Кристиано е футболистът, вкарал най-вече голове на „Юве“ в евротурнирите – 10. В гранда от Серия А той ще носи обичания си №7, който към този момент е в продажба.

„Днес „Реал“ (Мадрид) желае да изрази своята признателност към един футболист, който сподели, че е най-хубавият в света и сътвори една от най-славните столетия в историята на нашия клуб и в историята на футбола. Освен завоюваните титли и постигнатите триумфи на футболния терен през тези 9 години Кристиано постоянно е бил образец за отдаденост, работа, отговорност, гений и самоусъвършенстване ”, се споделя в част от известието на кралския клуб.

@cristianohttps://t.co/88xFtX3Xw4#CR7Juvepic.twitter.com/nnG0N4074U

— JuventusFC (@juventusfc) July 10, 2018

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР