„След 8 години съвместно съжителство д-р Ангел Енчев и Теди

...
„След 8 години съвместно съжителство д-р Ангел Енчев и Теди
Коментари Харесай

Д-р Енчев бил шута на жена си заради засукана млада пациентка

„ След 8 години взаимно общуване доктор Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да разясняват аргументите за избора си и молят за почитание към тяхното персонално пространство и това на децата им “, гласи формалното известие на фамилията.

Новината бе доказана от асистентка на доктор Енчев, само че за всеобщо удивление – брачната половинка на хирурга нямаше визия за това. „ Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас узнавам “, с подигравка разяснява Велинова.

Въпреки привидното й успокоение, още ден преди разгласяването на новината, Теди изтри цялата информация от Instagram-а си, а Facebook профилът й бе отстранен.

Според упорития слух, доктор Енчев въртял обич със своя млада пациентка със серия от пластични корекции.

Запознават се по време на консултация за ринопластика, като в следствие дамата се подложила и на други интервенции. Връзката им почнала като елементарен флирт, само че Енчев се влюбил и връзките им се задълбочили. Преди няколко месеца Велинова го хваща в крачка и се развихря голям фамилен скандал. Объркан и нерешителен в възприятията си, пластичният хирург моли брачната половинка си за амнистия.

Именно тогава й подарява и супер първокласния джип „ Мерцедес “ G класа, оценен на 200 000 лв.. Теди му прости.

Решението за раздялата пристигнало от самия Енчев, който осъзнал, че е влюбен в любовницата си и желае да сътвори семейство с нея. Тук е моментът да напомним, че сходно държание не е казус за хирурга. Той към този момент има един брак зад тила си с красивата Милена Пандова, на която
изневери точно с Теди Велинова.

Малко след развода манекенката го подари с момченце – Филип, а преди две години двамата се снабдиха и с дребната София.

През годините Велинова и доктор Енчев бяха считани за едно от най-здравите фамилии в светските среди. Въпреки това новината за раздялата им не шокира хайлайфа.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР