След 7 титли в Италия (6 с Ювентус и 1

...
След 7 титли в Италия (6 с Ювентус и 1
Коментари Харесай

Трапатони стои без отбор заради... жена си

След 7 трофеи в Италия (6 с " Ювентус " и 1 с " Интер " ), 3 Купи на УЕФА и 1 Купа на европейските първенци, Джузепе Трапатони към момента желае да седи на футболната пейка и да води тим, само че жена му е на друго мнение.

Оферти за услугите на неотдавна навършилия 78 години експерт не липсват, само че брачната половинка му Паола е безапелационна - в случай че одобри, ще би трябвало да спи на открито. Това показа самият Трапатони пред италианската телевизия " Рай ".

" Трябва да призная, че треньорската скамейка ми липсва! Имах и оферти, неотдавна пристигна следващото такова, само че жена ми ми сподели, че в случай че още един път изляза от къщата, ще смени ключалката. " Излез и повече не се връщай! ", ми сподели тя "

" Работата ми липсва. Често се връщам в спомените. Няма да не помни по какъв начин ми оповестиха, че на другия ден ще дебютирам в Серия " А " с фланелката на " Милан ". Не мигнах цяла нощ от неспокойствие ", показа именитият познавач.

За последно Трапатони води за кратно " Ватикана Сити " през 2010 година От 2000 до 2004 година пък бе отпред на италианския народен тим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР