След 7 дни предстои петото издание на Vambos Balkan Cup.

...
След 7 дни предстои петото издание на Vambos Balkan Cup.
Коментари Харесай

Предстои петото издание на Vambos Balkan Cup

След 7 дни следва петото издание на Vambos Balkan Cup. Състезанието се трансформира в традиция, като за трета година то ще се организира в София, на най-хубавата база на Балканите - Царско село. В конкуренцията ще вземат участие 28 тима, като това са топ отборите на Vambos за миналата година. Сили ще премерят първенците от цяла България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Враца), Румъния, Сърбия, Македония, Турция и Молдова.

Форматът на лигата е общоприетият за шампионата 5+1, като тимовете са разграничени в 7 групи по 4 и играят по един мач против всеки противник от групата. След изиграването на мачовете от груповата фаза, следват 1/8-финали, за които има чоп, а отборите са разграничени в две урни съгласно класирането им. Времетраенето на всеки мач е 40 минути, като се играе в две полувремена по 20 минути.

Купата започва на 09. 02. 2018 (петък) от 19:00 на Царско село и в продължение на 3 дни се чакат страхотни мачове, от рано заран до късните часове на вечерта. Финалът на шампионата ще бъде на 11. 02. (неделя) от 14:40 на Царско село.

Големият победител ще завоюва отмора на Слънчев Бряг за целия тим, както и покритие за квотата за идващото издание на Балканската Купа. Всеки фен на футбола, който желае да се наслаждения на този футболен уикенд, е добре пристигнал. В момента протича и записването за новите сезони на Vambos.com, които ще дефинират участниците на Vambos Balkan Cup 6 Слънчев Бряг (лято 2018)!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР