След 7 часа чакане на летище София тази вечер 150

...
След 7 часа чакане на летище София тази вечер 150
Коментари Харесай

След 7 часа: 150 пътници все пак излетяха за Болоня от летище София

След 7 часа очакване на летище София довечера 150 пасажери въпреки всичко излетяха за Болоня с една от нискотарифните компании, съобщи.

Полетът е трябвало да се реализира в 14:30 часа. Това обаче не се случва и часове наред пасажерите схващат, че скоро няма да излетят като единствената информация са получавали от време на време от таблото, от което излиза наяве, че полетът е пренасочван за по-късен час няколко пъти.

През всичките 7 часа никой от компанията не е обяснил на 150-те пасажери каква е повода. Възмутени хората сами се свързаха с нас.

Мария Христозова: " След два часа под натиска на пасажерите донесоха вода и кроасани на всички, които чакат да излетят. Продължават да не ни дават информация. Едно от девойките, които са измежду представителите на наземната компания ни уведоми, че има механически проблем на самолета, който никой не дава гаранция дали той ще бъде отхвърлен, т.е. дали ние може да се качим на този полет и безвредно да пристигнем. Това са 150 индивида - възрастни, деца и бебета стоят и чакат да отлетят - резервирали хотели, жилища, коли. Абсолютно никой не дава информация. "
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР