След 6 месеца издирване, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити

...
След 6 месеца издирване, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити
Коментари Харесай

Не е известно точното местонахождение на Ветко и Маринела Арабаджиеви в Испания

След 6 месеца търсене, Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха открити в курортното населено място Кабрера де мар, в къща, благосъстоятелност на Георги Семерджиев. Семейството е в ареста, а Семерджиев ще бъде разследван за укривателство.
В постройката на Съдебната палата в Барселона, Испания се обитава тъй наречените „ Аудиенция професионал” – институцията, която би трябвало да реши дали да екстрадира семейство Арабаджиеви назад у нас.
Все още не е ясно по кое време в Испания ще бъде гледано делото за екстрадиция на Ветко и Маринела Арабаджиеви, само че се чака до две седмици да бъдат прегледани настояванията на българската страна.
Българските управляващи не знаят къде тъкмо се намират семейство Арабаджиеви. Министерство на вътрешните работи, Министерство на външните работи, Министерство на правораздаването и прокуратурата настояват, че сега те са под испанска пълномощия и най-вероятно са в ареста в Барселона.
Кабрера де мар е първокласно населено място, в което живеят доста жители на източноевропейски страни. Средната сума на парцелите е към 1,2 млн. евро. Там управляващите пазят хората с пари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР